Cut n shoot shrimp

ca. 100 gr. smør

ca. 350 gr. store rejer

1 spsk. løgpulver

1/2 tsk. hvidløgspulver

1/8 tsk. peber

1/8 tsk. cayenne peber

ca. 3,5 dl. bacon chips

Knus baconchipsene i en morter, eller brug en pose.

Smelt smørret i en lille gryde, når smørret er helt smeltet, så blander du krydderierne i.

Rør grundigt, og dyp så en reje i smør/krydderiblandingen, og rul den derefter i de knuste bacon chips. Her er det godt at have et madpinchet.

Læg rejerne i en bradepande, sørg for at de ligger pænt, så det ser indbydende ud.

Hvis der bliver noget tilovers af smør/ krydderiblandingen og de knuste baconchips, så bland det, og hæld det forsigtigt over rejerne.

Sæt bradepanden på grillen og giv dem ca. 30 minutter ved 180 grader.

Efter 30 minutter er de blevet sprøde og lækre, sådan helt "Crispy" p.g.a. karameliseringen.

Serveres som forret med lidt koldt hvidvin.