Røget sværdfisk m/ rejer og krebsehaler

200 gr. røget sværdfisk

50 gr. friske basilikumblade

500 gr. rejer

250 gr. krebsehaler

100 gr. smør

4 stk. toastbrød

4 grønne oliven m/ hvidløg

4 pæne salatblade

 

Hak basilikum bladene grundigt, bland dem grundigt i smørret med en gaffel. Sæt smørret  i køleskabet.

Skær sværdfisken i ca. 5 mm tykke skiver, det skal gøres forsigtigt, den røgede sværdfisk smuldrer nemt.

Skær de grønne oliven med hvidløg i skiver

Rejer og krebsehaler blandes, krydres med peber og stænkes med koldpresset rapskim olie.

Grill rejer og krebsehaler indtil de er flotte røde.

Kom basilikumsmørret på dine toastbrød. Skær eventuelt skorpen væk.

Læg et salatblad på hvert toastbrød.

Læg 2 skiver røget sværdfisk på hvert stykke brød.

Pynt med skiver af grønne olien.

Læg de grillede rejer og krebsehaler rundt om.

Nyd det sammen med et kold glas tør hvidvin.

 

Velbekomme