Truffe en crute

(Indbagte trøfler m/ serranoskinke)

4 personer

Du skal bruge:

20 gram trøffel
4 skiver serranoskinke
1 æg
salt og peber
2 plader færdig lavet butterdej

Rul butterdejen ud, mens den stadig er halvfrossen

Skær skiver ud med et glas af den udrullede butterdej, du skal bruge 2 størrelser glas, et almindeligt, og et lidt størrere. Det almindelige glas bruges til bund, det lidt størrere til låg.

Image

Så høvler du skiver af trøffelen med din trøffelhøvl. Ca. 3 - 4 skiver pr. portion.

Image

Ovenpå trøffelen lægges en foldet skive serranoskinke, og en smørklat

Image

Der tilsættes meget lidt salt og peber

Image

Der lægges låg på, som trykkes fast med en gaffel.

Image

Butterdejspakkerne pensles med æggeblomme.

Image

Fadet med butterdejspakkerne sættes på grillen, skal grilles ca. 10 - 15 min. Butterdejen skal være sprød og svagt brun.

Image

Så er vi klar til at spise:

Image