Jack Daniels whiskey okse spareribs

3 kg. oksespareibs

2 dl. Jack Daniels whiskey

1 1/2 l. Æblecider

2 spsk. akaciehonning

1 spsk "Red Dirt" Grill krydderi fra Lotta Bull BBQ.

Oksebenene lægges i en stor beholder med tætsluttende låg.

Bland whiskey og akaciehonningen, tilsæt grill krydderiet, og hæld det ud over benene, spæd op med æblecider til det dækker. Sæt låget på, og sæt beholderen i køleskabet. Lad benene ligge i marinaden i ca. 3 timer.

Tænd op i din WSM, brug Minion metoden, og med vandfad.

Efter 3 timer ser det således ud:

Kødet er begyndt at trække sig tilbage fra benene.

De får lige 2 timer mere ved 90 - 100 grader Celcius.

Efter de er taget af, og serveret ser det således ud:

Man kan ane whiskey smagen uden at den blev dominerende, men de er ikke ligeså møre / lækre som spareribs lavet af svinekød. De er mere faste i kødet og mætter utrolig meget.

-Velbekomme